Software voor fiets professionals

Afspraak plannen
PRO WEB-APP
Velopass NFC chip

Velopass PRO is de professionele kant van het Velopass platform. Het geeft fietswinkels de tools om het stukje fietsregistratie bij de verkoop van nieuwe fietsen voor de klant af te handelen, als extra service. Voordeel van de fietswinkel is dat de klant, na registratie gekoppeld is aan de fietswinkel en zo gemakkelijk in contact kan blijven.

Opdrachtgever

Velopass

Omschrijving

Fiets voorraad management, marketing en klantcontact

Diensten

UI design, Illustratie design, brand identity design, front-end development, back-end development, app development

Voor Velopass PRO gebruikers hebben we een iOS en Android app ontwikkelt met NFC scan functionaliteit, een PRO kan hierdoor sneller fietsen scannen en zijn/haar voorraad managen binnen de PRO omgeving. Om sneller voor deze twee besturingssystemen een app te kunnen ontwikkelen hebben we gebruik gemaakt van Flutter. Dit framework maakt het mogelijk om één app te ontwikkelen welke vervolgens automatisch naar meerdere besturingssystemen exporteert.

Fiets data beheren kan een manager op zijn gemak via de web-app doen. Wanneer de data is ingevuld kan de fiets van ‘concept’ naar ‘complete’ omgezet worden.

Wanneer alle fiets data ingegeven is kan een fietser de fiets vervolgens op naam zetten middels de Velopass fietsers app.

Ontdek meer projecten

Bekijk al het werk
Aanbouw Configurator

Aanbouw Configurator

Bekijk case
Stalen Deuren Configurator

Stalen Deuren Configurator

Bekijk case
AutoChat

AutoChat

Bekijk case
Wij doen er alles aan om uw klant een onvergetelijke ervaring te geven
Afspraak plannen